banneri-Vonyx-akku.png banneri-beamz-led-spotti-tarjous.png
akg-logo

1947 perustettu AKG on heti alusta asti tunnettu legendaarisista studiomikrofoneista. D12 oli ensimmäinen laadukas dynaaminen mikrofoni. C12 oli ensimmäinen kauko-ohjattava, monella suuntakuviolla varustettu studiomikrofoni. Yksi sen ensimmäisistä asiakkaista olikin BBC Lontoo.
Innovaatio osa kulttuuria alusta asti!

Vuonna 1949 mukaan tulivat kuulokkeet - tuotelinja, joka tänäkin päivänä edustaa maailman huippua, olipa kyseessä sitten äänitys ja miksaus studiossa tahi huippuluokan hifi-kuuntelu kotisohvalla.
Innovaatio on aina ollut tärkeä osa AKG:n toimintaa ja jo vuonna 1973 AKG:lle myönnettiinkin 1000:s patentti.Tänä päivänä AKG on johtava langattomien mikrofonijärjestelmien valmistaja, ja innovaatioihin kuuluu myös esimerkiksi iPhone -applikaatio, jolla langattomia järjestelmiä voidaan monitoroida ja säätää.

Tuhansien artistien käyttämä mikrofonimerkki!

Itävallan oman pojan, Falcon, lisäksi tunnetuimmat kansainväliset tähdet ovat luottaneet AKG:n laatuun: Frank Sinatra, Eric Clapton, Peter Gabriel, Stevie Wonder, Aerosmith, the Rolling Stones, Rod Stewart, Anastasia, Eros Ramazotti, Kanye West, Simply Red.....

Jopa avaruusasema MIR on hyödyntänyt AKG:n huonesimulaatioteknologiaa avaruudessa. Kyseessä ei siis ole vain maailmanlaajuinen vaan maailmankaikkeudenlaajuinen suosio.
AKG K271 MKII Studio kuuloke, MKII k
K271 MKII Studio kuuloke, MKII kuulokepaketit sis
118.00 (svh 201.00)
Suurennuslasi
AKG> BUNDLE WMS 40 SPORT Mini Headse
WMS 40 SPORT Mini Headset langaton bundle mikrofon
219.00 (svh 279.00)
Suurennuslasi
AKG WMS40 Mini 2 Vocal set DUAL lang
WMS40 Mini 2 Vocal set DUAL langaton mikrofonijär
169.00 (svh 225.00)
Suurennuslasi
AKG K67 TIËSTO DJ-kuulokkeet harras
K67 TIËSTO DJ-kuulokkeet harrastaja DJ-käyttöö
89.00 (svh 129.00)
Suurennuslasi
Löydät Akg -tuotteita seuraavista tuoteryhmistä:
ääni->efektilaitteet & prosessorit
di boxit & usb interface & phantom
ääni->kuulokkeet
dj-kuulokkeet
ääni->kuulokkeet
hifi-kuulokkeet
ääni->mikrofonit
dynaamiset mikrofonit
ääni->mikrofonit
kondensaattorimikrofonit
ääni->mikrofonit
langattomat mikrofonijärjestelmät
ääni->mikrofonit
langattomat mikrofonijärjestelmät
ääni->mikrofonit
langattomat mikrofonijärjestelmät
ääni->mikrofonit
langattomat mikrofonijärjestelmät
ääni->mikrofonit
solmiomikrofonit
ääni->mikrofonit
headset mikrofonit
ääni->mikrofonit
lähettimet langattomiin järjestelmiin
ääni->mikrofonit
lähettimet langattomiin järjestelmiin
ääni->mikrofonit
vastaanottimet langattomiin järjestelmiin
ääni->mikrofonit
tarvikkeet
ääni->mikrofonit
mikrofonit instrumenteille
ääni->mikrofonit
mikrofonit rummuille & lyömäsoittimille
ääni->mikrofonit
kuulokemikrofonit
ääni->julkisten tilojen äänentoisto
mikserit
ääni->varaosat
varaosat

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.