banneri-Vonyx-akku.png banneri-beamz-led-spotti-tarjous.png
Behringer-logo
Behringerin historia ulottuu yli 20-vuoden päähän.Kaikki alkoi Baden-nimisessä pienessä sveitsiläis-kylässä erään talon keittiön nurkassa, jossa Uli Behringer toteutti itseään ruuvailemalla naapureiden kahvinkeittimiä ja telkkareita. Ensimmäisen syntikkansa hän rakensi kuudentoista vanhana ja siitä alkoi Behringerin tie erääksi suurimmista musiikkilaitevalmistajista koko maailmassa.
BEHRINGER ULTRADRIVE PRO DCX2496 Kai
ULTRADRIVE PRO DCX2496 Kaiutin Prosessori on Katta
329.00 (svh 402.00)
Suurennuslasi
BEHRINGER TRUTH B2031A Aktiivinen lÃ
TRUTH B2031A Aktiivinen lähikenttä monitori pari
499.00 (svh 600.00)
Suurennuslasi
BEHRINGER XENYX 1202FX pieni PA miks
XENYX 1202FX pieni PA mikseri DSP efektilaitteella
109.00 (svh 140.00)
Suurennuslasi
Video
BEHRINGER Eurorack UB1204FX efekteil
Eurorack UB1204FX efekteillä Mikseri, 4 mikrofoni
149.00 (svh 189.00)
Suurennuslasi
Löydät Behringer -tuotteita seuraavista tuoteryhmistä:
Ääni->kaiuttimet
alle 6" aktiivimonitorit
Ääni->mikrofonit
mikrofonit
Ääni->mikserit
dj mikserit
Ääni->mikserit
studio- & live- & pa-mikserit
soittimet->viritysmittarit, metronomit
viritysmittarit, metronomit

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.