banneri-Vonyx-akku.png banneri-beamz-led-spotti-tarjous.png
WebShop news
Soundcraft Hinnat!
julkaistu 03.11.2008 klo 17.31

Soundcraftin pikkumiksereiden hinnat ovat heilahdelleet kuin pörssikurssit konsanaan. Nyt on kuitenkin isketty taulukoihin sellaiset nettohinnat, joilla kauppaa käydään koko loppuvuosi.
Muistathan, kuinka tärkeää on laadukkaan mikserin hankinta. Kulkeehan tuon aparaatin lävitse äänisignaalit. Jos mikseri ei selviä hommastaan, niin lopputulos onkin jotain muuta kuin tavoiteltiin. Hienot mikrofonit ja parhaat instrumentit ovat turhaa, jos mikrofonietuvahvistin sössää koko homman. Soundcraftin kanssa ei tästä ole huolta, onhan etuvahvistin sama kuin isoissa GB-sarjan saliäänipöydissäkin.
Ja kun keskustellaan efekteistä, nimi Lexicon varmasti puree.Linkit:


paytrail
Viiva
Klarna
Viiva
DISCOLAND OY
Myymälä avoinna
1.6. - 31.8.
ma-pe 10.00 - 17.00

Linnavuorentie 28,
00950 HELSINKI
p.(09) 342 4220
Viiva
kartta
banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.