banneri-Vonyx-akku.png banneri-beamz-led-spotti-tarjous.png
WebShop news
Aikakoodi soittaminen!
julkaistu 11.07.2011 klo 11.56

Mikä on aikakoodi?

Eri järjestelmiä useita, ja kaikkien toimintaperiaate on periaatteessa samanlainen: soittimella (cd tai vinyyli) pyöritetään aikakoodattua levyä.
Tietokoneeseen tämä signaali viedään monikanavaisen äänikortin (jokainen "soitin" vaatii yhden stereo inputin ja yhden stereo outputin) kautta ja koneessa oleva softa tunnistaa signaalin perusteella levyn liikkeen suunnan ja nopeuden. Tämän perusteella softa osaa soittaa tietokoneen sisällä pyöritettävää musiikkia samalla tavalla ja koneelta signaali viedään mikserille ja siitä eteenpäin. MIDIä ei siis tarvita aikakoodien käytössä.

Ohjelmien käyttöliittymissä ja toiminnoissa on erinäisiä eroja, mutta muuten valinnassa on kyse monesti vain mielikuvista. Ammattikäytössä suosituimpia ovat Seraton Scratch Live ja Native Instrumentsin Traktor Scratch PRO sekä Mixvibes softat. Käytännössä kuitenkin kaikki softat ovat tänä päivänä erittäin hyvää tasoa.


Linkit:
www.mixvibes.com
www.native-instruments.com
www.serato.com
paytrail
Viiva
Klarna
Viiva
DISCOLAND OY
Myymälä avoinna
1.6. - 31.8.
ma-pe 10.00 - 17.00

Linnavuorentie 28,
00950 HELSINKI
p.(09) 342 4220
Viiva
kartta
banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.