banneri-Vonyx-akku.png banneri-beamz-led-spotti-tarjous.png
WebShop news
Langattomien taajuudet!
julkaistu 12.01.2012 klo 11.10

Taajuusalueiden muututtua asiakas on nyt myös itse vastuussa omista taajuusvalinnoistaan. Kussakin osassa maata toimivat alueet löytyvät Ficoran kartasta »
Uusimmat taajuustiedon saa tarkistettua Ficoran sivuilta »
Tuo kapulateksti voidaan tiivistää tällaiseen muotoon:
• ISM-alue (863-865) on ja pysyy ilmaisena ja lupavapaana
• Uusi 823-832 –alue on auennut lupavapaana ja ilmaisena (vanhat langattomat kuitenkin loppuivat 820 MHz:iin)
• 800 –alue poistuu muilta osin käytöstä asteittain
• 700 -alue on käytössä vuoden 2020 loppuun saakka ja edellyttää taajuuskartan lukua
• 500-600 –alueet ovat käytössä myös tämänkin jälkeen ja edellyttävät taajuuskartan lukuaLinkit:
www.ficora.fi/index/palvelut/palvelutaiheittain/tvjaradiotoiminta/paikallisradioluettelo/radiomikrofonintaajuudenvalinta.html
www.lvm.fi/web/fi/vireilla/lausuntopyynnot
paytrail
Viiva
Klarna
Viiva
DISCOLAND OY
Myymälä avoinna
1.6. - 31.8.
ma-pe 10.00 - 17.00

Linnavuorentie 28,
00950 HELSINKI
p.(09) 342 4220
Viiva
kartta
banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.