banneri-Vonyx-akku.png banneri-beamz-led-spotti-tarjous.png
WebShop news
AKG hyvitys langattomista
julkaistu 30.10.2013 klo 17.56

AKG tarjoaa 30% hyvityksen vanhoista langattomista vaihdossa uusilla taajuuksilla oleviin malleihin. Vanhoilla taajuuksilla toimivat langattomat jrjestelmt muuttuvat laittomiksi vuoden 2013 lopussa. Vanhoissa taajuuksissa voi nyt jo esiinty hiriit alueilla joilla uusia matkapuhelintaajuuksia testataan.

Pelisnnt ovat helpot:
1.Hyvitettvn langattoman tulee toimia poistuvilla 790-822 ja 833-862MHz taajuuksilla.
2.Mys muiden brndien tuotteet (Audio-Technica, Beyerdynamic, Sennheiser, Shure jne. ja mys Madboy) hyvksytn.
3.Hyvitettvn tuotteen tytyy olla toimintakunnossa ja kokonainen setti (lhetin ja vastaanotin).
4.Hyvitettvn tuotteen tytyy olla todistettavasti ostettu 1.12.2008 jlkeen. Jos kyseess on isompi setti (vhintn 6 -kanavaa) voimme selvitt valmistajalta halukkuutta hyvitykseen, vaikka olisi vanhempi setti. AKG ei kuitenkaan ole sitoutunut hyvittmn vanhempien jrjestelmien vaihtoa.
5.Pivitysmahdollisuus on seuraaviin malleihin: WMS40 Mini, WMS45, WMS470, WMS4500 ja DMS700.
6.Kaikista hintaluokista psee aina WMS4500 ?sarjaan asti. Halvimmat AKG:n tai muiden merkkien mallit eivt automaattisesti oikeuta DMS700-pivitykseen.
7.Kampanja on voimassa 30.12.2013 saakka.

Toimintamalli on seuraava:
1.Ota ensin meihin yhteys aiheesta

2.Toimita vanha laite/laitteet meille kuitin kanssa.
3.Toimitamme laitteen eteenpin kierrtykseen

4.Jos kyseess on jrjestelm, joka on ostettu ennen 1.12.2008, tarkistetaan ensin tehtaalta voidaanko vaihto hyvksy. Vahvistuksen saamiseen menee noin 7 typiv.Linkit:
www.viestintavirasto.fi/

paytrail
Viiva
Klarna
Viiva
DISCOLAND OY
Myymälä avoinna
1.6. - 31.8.
ma-pe 10.00 - 17.00

Linnavuorentie 28,
00950 HELSINKI
p.(09) 342 4220
Viiva
kartta
banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.