banneri-Vonyx-akku.png banneri-beamz-led-spotti-tarjous.png
WebShop news
Langattomien taajuudet!
julkaistu 15.01.2014 klo 15.55

Langaton kamera on yleens ammattikyttn tarkoitettu videokamera ja radiolhetin. Nykyisin lhes kaikissa televisioitavissa yleistilaisuuksissa on kytss ainakin yksi langaton kamera. Videolinkki on yleens yksisuuntainen langaton yhteys, jolla televisiokuvaa lhetetn esimerkiksi tapahtumapaikalta lhetysstudiolle. Langaton mikrofoni eli radiomikrofoni on laite, jolla puhetta tai musiikkia siirretn langattomasti. Radiomikrofoneja ovat esimerkiksi kdess pidettvt ja asusteisiin kiinnitettvt langattomat mikrofonit sek korvamonitorit.

Langattomat kamerat ja videolinkit

Langattomien kameroiden ja videolinkkien kyttn on osoitettu seuraavat taajuuskaistat:
Taajuuskaista Kytt
2315?2400 MHz Luvanvarainen ja yhteiskyttn tarkoitettu taajuuskaista. Kameran tai linkin kyttj voi kytt kaistalta mit tahansa taajuutta, mutta hnen on koordinoitava taajuuden kytt muiden kamera- tai linkkikyttjien kanssa. Tmn kaistan radioluvat ovat yleens pitkaikaisia useamman vuoden lupia.
2200?2290 MHz Tapahtumakyttn tarkoitettu langattomien kameroiden ja videolinkkien taajuuskaista, jonne saa radioluvan tapauskohtaisesti. Lupa on voimassa vain kyseisen tapahtuman ajan.

Langattomat mikrofonit eli radiomikrofonit
Radiomikrofonien kyttn on osoitettu seuraavat taajuusalueet:
823?832 MHz (UHF) Kytt luvasta vapaata
863?865 MHz (UHF) Kytt luvasta vapaata
174?230 MHz (TV-VHF) Kytt luvanvaraista
470?694 MHz (TV-UHF) Kytt luvanvaraista
1785?1800 MHz (UHF) Kytt luvanvaraista
694?789 MHz (TV-UHF) Kytt luvanvaraista ja kytt pttyy 31.12.2016

Taajuusalueiden 790-822 MHz ja 854-862 MHz (UHF) kytt on pttynyt 31.12.2013
Linkit:
www.viestintavirasto.fi/taajuudet/radioluvat/langattomatmikrofonitjakamerat.html

paytrail
Viiva
Klarna
Viiva
DISCOLAND OY
Myymälä avoinna
1.6. - 31.8.
ma-pe 10.00 - 17.00

Linnavuorentie 28,
00950 HELSINKI
p.(09) 342 4220
Viiva
kartta
banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.