banneri-VHF-langaton.png
WebShop news
Uusi Pioneer DDJ-SZ
julkaistu 26.02.2014 klo 18.40

Kontrolleri tulossa myyntiin !!
Markkinajohtaja näyttää mihin vuosien kumuloituneella tiedolla ammittimaisista DJ-laitteista oikein saadaan aikaan. DDJ-SZ on DJ-kontrolleri joka tarjoaa samanlaisen käytettävyyden kuin Pioneerin ammattilais DJ-laitteissa. DJ-esiintymisiin saadaan samanlainen tuntuma kuin kahdesta CDJ:stä ja mikseristä koostuvalla laitteistolla.

Kontrollerissa on CDJ-sarjasta tutut "BIG JOG"-kiekot joiden käyttötuntuma on huippuluokkaa. Softan reaktionopeus jog wheelien toimintaan on markkinoiden parhain. Lisäksi kiekoissa on samat säädöt kuin CDJ:ssä, vastussäätö ja backspin-aika, mahdollistaen saman luontevan tuntuman scartch-rutiineissa.

Mikserissä on samat toiminnot ja sijoittelu kuin suositussa DJM-sarjassa, liittimiä myöten! Yksinkertainen ja helposti tajuttava asettelu jossa on runsaasti tilaa jokaisen osan välillä takaa mukavan ja dynaamisen käyttökokemuksen. Sisäänrakennettuna kaksi äänikorttia jotka mahdollistavat kahden DJ:n soittamisen samaan aikaan sekä sulavat vaihdot soittajien välillä ilman taukoja.

Neljä linja- ja kaksi phono-sisääntuloa mahdollistavat CDJ:den sekä levysoitinten liittämisen ja DDJ-SZ:n käyttämisen myös pelkkänä mikserinä. Lisäksi laitteessa on kaksi mikrofoni-liitäntää joissa molemmissa ylä- ja ala-äänten säätö omilla erillisillä kanavillaan mahdollistaen spiikit ja muun MC-toiminnan ilman muiden kanavien uhraamista. Kaksi master-ulostuloa (XLR ja RCA) ja yksi booth-ulostulo (XLR) tarkoittavat että DDJ-XZ:n voi kytkeä suureen määrään erilaisia PA-kokoonpanoja.

Suuret kumiset "Performance Pads" laitteen etupaneelissa mahdollistavat HOT CUE ja SAMPLER-kontrollit. Lisäksi padit tunnistavat painallusvoiman joten voit kontrolloida samplejen voluumia suoraan padeista. Padeissa on myös värillinen taustavalo joka mahdollistaa toimintojen ja niiden aktiivisuus-statuksen värikoodaamisen padeihin.


Linkit:
www.discoland.fi/discokanta_display.php?pkey=1111681196&PHPSESSID=

paytrail
Viiva
Klarna
Viiva
DISCOLAND OY
Myymälä avoinna
ma-pe 10.00 - 18.00

Linnavuorentie 28,
00950 HELSINKI
p.(09) 342 4220
Viiva
kartta
banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.