banneri-Vonyx-akku.png banneri-beamz-led-spotti-tarjous.png
WebShop news
Discoland muuttaa vappuna
julkaistu 01.04.2014 klo 11.53

Discoland ollut Kontulassa vuodesta 1997 ja nyt on tullut aika haistella uusia tuulia muuton merkeissä.
Kontulassa ovat palvelut olleet lähellä ja niitä jäämme kaipaamaan muuttaessamme uusiin tiloihin.
Vanhat tilat olivat hyvät niihin tullessamme, mutta aika on ajanut ohitse ja muuntumiskyky on loppuun kulutettu.
Uudet tilamme sijaitsevat Vartioharjussa, Linnavuorentie 28, 00950 Helsinki eli ihan Itäväylän Teboilin naapurissa.

Aloitamme uusissa tiloissamme vapun aikaan ja virallinen aloituspäivä on 02.05.2014 perjantaina.

Uusissa tiloissa on tarjolla enemmän myymälä sekä varastotilaa. Pääset paikan päälle helposti Itäkeskuksesta bussilla tai suoraan oven eteen autolla.

Löydät meiltä edelleen samat edustukset kuten aiemminkin, Alutruss, Eurolite, Americandj, Americanaudio, Reloop, Powerdynamics, Beamz, Skytec, Skytronic, Omnitroni, Europalms, Omnilux, Pioneer PRO dealer, yamaha, Philips, Sylvania, AKG Premium dealer, Akai, Ableton, Focusrite, Numark, Shure, Audiotechnica, Dicer, Dimavery, Jinbao, Acesinic, Vocopro, Native Instruments, JBL, RCF jne...

Avajaisia vietämme koko toukokuun ajan! Tervetuloa poikkeamaan kahville tai kaupoille.Linkit:


paytrail
Viiva
Klarna
Viiva
DISCOLAND OY
Myymälä avoinna
1.6. - 31.8.
ma-pe 10.00 - 17.00

Linnavuorentie 28,
00950 HELSINKI
p.(09) 342 4220
Viiva
kartta
banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.