ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

LEM AUDIO POISTUNUT.


Toimitus VAIN
7,90€
LEM AUDIO POISTUNUT.... TUOTE....L3000-S, discoland.fi
LEM AUDIO tno: 7051

POISTUNUT.... TUOTE....L3000-SD.LT Langaton UHF nappi/lavalier


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.2 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

187.00

(ALV 0% 150.81)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Lem switching diversity eli kaksiantenninen langaton järjestelmä, vastaaotin sekä lähetin taskumallisena, erittäin laadukas, puoli räkkikoko, voidaan asentaa helposti 19" räkkiin kaksi rinnan. Hyväksytty tuote EU säännösten mukaan. Ovh 368,00


L3000-SD.LT In this version the BODYPACK transmitter is combined with a LAVALIER microphone fitted with a very small omni-directional condenser transducer. Designed to obtain an excellent reproduction of the voice of singers, entertainers and actors, it's
Näytä enemmän ->

Kuvat

LEM AUDIO POISTUNUT.... TUOTE....L3000-SD.LT Langaton UHF nappi/lavalier
LEM AUDIO POISTUNUT.... TUOTE....L3000-SD.LT Langaton UHF nappi/lavalier

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.