ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

OMNITRONIC POISTUNUT TUOTE.


Toimitus VAIN
7,90€
OMNITRONIC POISTUNUT TUOTE..SHP- 350  DJ, discoland.fi
OMNITRONIC tno: 8007

POISTUNUT TUOTE..SHP- 350 DJ KUULOKE


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.4 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

40.00

(ALV 0% 32.26)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Loistava dj kuuloke. Suljettu, voimakas bassotoisto, upea keskialueen toisto sekä erittäin kirkas diskantti. Varustettu samarium- cobalt magneetilla kirkkaan äänen aikaan saamiseksi. Kullattu 6,3 stereo liitin. impedance 64 ohms, herkkyys 106db, max teh


Closed air, dynamic stereo-headphones Excellent sound-features with powerful bass, transparent mid-range and brilliant treble With samarium-cobalt magnet for a clear sound Distortion-free playback also at a high volume Optimal wearer-comfort due to si
Näytä enemmän ->

Kuvat

OMNITRONIC POISTUNUT TUOTE..SHP- 350  DJ KUULOKE
OMNITRONIC POISTUNUT TUOTE..SHP- 350  DJ KUULOKE

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.