ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

LEM AUDIO FX- 22 stereo efektiprosessori.


Toimitus VAIN
7,90€
LEM AUDIO FX-  22 stereo efektiprosessor, discoland.fi
LEM AUDIO tno: 9100

FX- 22 stereo efektiprosessori


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 8.9 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Vain!

149.00

(ALV 0% 120.16)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


The FX22 digitaalinen multi-efekti prosessori on ainutlaatuinen luokassaan. TRUE DOUBLE EFFECTS. Tämä tärkeä ominaisuus yksinään helppokäyttöisyydellään, tekee FX22:sta ainutlaatuisen hintaluokassaan. Tällä yhdellä laitteella hallitset, esimerkiksi, parha


FX 22 is a DOUBLE STEREO MULTI-EFFECT with separate inputs and common output that allow the use of two different effects (simple or combined) on two different signals at the same time. With only one device you can have at your disposal, for example, the b
Näytä enemmän ->

Kuvat

LEM AUDIO FX-  22 stereo efektiprosessori
LEM AUDIO FX-  22 stereo efektiprosessori

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.