Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2671 kpl) -> erikoisefektit -> hazerit ja nesteet

JEM Usvaneste PRO 9,5 litraa soveltuu JEM- MARTIN koneisiin, Pro Haze Fluid 9,5 L haze neste!.


Toimitus VAIN
7,90€
JEM Usvaneste PRO 9,5 litraa soveltuu JE, discoland.fi
JEM tno: 12029

Usvaneste PRO 9,5 litraa soveltuu JEM- MARTIN koneisiin, Pro Haze Fluid 9,5 L haze neste!


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.9 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 2

Meidän hintamme!

49.00

norm. 59.00€

Lisätiedot


Pro Haze Fluid 9,5L

Specially formulated for the range of hazers including ZR 24/7 and Magnum Hazer, this fluid is also ideal for use with the Roadie X-Stream when in Haze mode.
A fine optically transparent air-born medium is produced with a light to medium index of refraction - ideal for beam projection.Näytä enemmän ->

Kuvat

JEM Usvaneste PRO 9,5 litraa soveltuu JEM- MARTIN koneisiin, Pro Haze Fluid 9,5 L haze neste!
JEM Usvaneste PRO 9,5 litraa soveltuu JEM- MARTIN koneisiin, Pro Haze Fluid 9,5 L haze neste!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.