Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2679 kpl) -> erikoisefektit -> savukoneet ja nesteet

JEM Pro Smoke Super ZR mix 9,5L savuneste Todella laadukas savuneste ammattikäyttöön.


Toimitus VAIN
7,90€
JEM Pro Smoke Super ZR mix 9,5L savunest, discoland.fi
JEM tno: 12030

Pro Smoke Super ZR mix 9,5L savuneste Todella laadukas savuneste ammattikäyttöön. Pitkään ilmassa pysyvä, eli hitaasti haihtuva. Suositellaan käytettäväksi JEM ja Martin savukoneissa.


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.9 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

49.00

norm. 55.00€

Lisätiedot


Pro Smoke Super (ZR mix)

This industry standard fluid is the automatic choice of most users.
A dense white air-born fog is produced with a medium length dispersal time.
Its medium to high index of refraction makes this formula ideal for all effects.Näytä enemmän ->

Kuvat

JEM Pro Smoke Super ZR mix 9,5L savuneste Todella laadukas savuneste ammattikäyttöön. Pitkään ilmassa pysyvä, eli hitaasti haihtuva. Suositellaan käytettäväksi JEM ja Martin savukoneissa.
JEM Pro Smoke Super ZR mix 9,5L savuneste Todella laadukas savuneste ammattikäyttöön. Pitkään ilmassa pysyvä, eli hitaasti haihtuva. Suositellaan käytettäväksi JEM ja Martin savukoneissa.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.