Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2635 kpl) -> peilipallot -> kirkkaat

EUROLITE 75cm Peilipallo, eli discopallo, korkealaatuinen.


Toimitus VAIN
29,90€
EUROLITE 75cm Peilipallo, eli discopallo, discoland.fi
EUROLITE tno: 18006

75cm Peilipallo, eli discopallo, korkealaatuinen. Sopii koti- ja ammattikäyttöön. Ilman pyöritysmoottoria, jonka voi hankkia erikseen, katso yhteensopivat tuotteet.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 16.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

515.00

norm. 623.00€

Lisätiedot


Peilipallo ns. discopallo, joka sopii koti- ja ammattikäyttöön!

High Quality Mirror Ball 75cm without motor

These mirror balls are extremely stable and the mirror facets hold permanently. The balls are additionally fitted with a rugged mounting eye. This ruggedness is particularly important for balls with a diameter of 40 cm or more. When comparing mirror balls, please check which material is being used.
This mirror ball MUST BE hung with a special motor which has to be matched to the correct weight. DISCOLAND Product MD-3010 code: 207425.


The classic effect

- Mirror-ball with a stable plastic core
- High stability due to integrated axle
- Exact alignment
- Genuine glass mirror facets 10 x 10 mm
- Installation eyelet
- Additional safety eyelet for safety chain
- Delivery without motor


Technical specifications

Diameter: 75 cm
Weight: approx. 16 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE 75cm Peilipallo, eli discopallo, korkealaatuinen. Sopii koti- ja ammattikäyttöön. Ilman pyöritysmoottoria, jonka voi hankkia erikseen, katso yhteensopivat tuotteet.
EUROLITE 75cm Peilipallo, eli discopallo, korkealaatuinen. Sopii koti- ja ammattikäyttöön. Ilman pyöritysmoottoria, jonka voi hankkia erikseen, katso yhteensopivat tuotteet.
EUROLITE 75cm Peilipallo, eli discopallo, korkealaatuinen. Sopii koti- ja ammattikäyttöön. Ilman pyöritysmoottoria, jonka voi hankkia erikseen, katso yhteensopivat tuotteet.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.