ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> valo
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EUROLITE Loppu!!Mirror ball with base and motor 20cm, Peilipallo jalustalla 20 cm, toimii paristoilla tai erillisellä v.


Toimitus VAIN
9,90€
EUROLITE Loppu!!Mirror ball with base an, discoland.fi
EUROLITE tno: 18037

Loppu!!Mirror ball with base and motor 20cm, Peilipallo jalustalla 20 cm, toimii paristoilla tai erillisellä virtalähteellä!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.4 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

23.00

norm. 25.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Motorisoitu jalallinen 20 cm peilipallo

Mirror ball with base and motor

- 20 cm mirror ball on a mirror ball motor
- 5 rotations per minute
- With power switch
- Either run via optional power unit or optional battery
- Countless application possibilities in party-rooms etc.

Technical specifications

Power supply: 1.5 V DC, 0.150 A
via optional 230 V power-unit
or via optional 1.5 V Mono battery, D
Power consumption: 0.225 VA
Power supply socket: 3.5 mm mono-jack plug
Rotation-speed: approx. 5 RPM

Dimensions (LxWxH): 200 x 200 x 300 mm
Weight: 1 kg
Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE Loppu!!Mirror ball with base and motor 20cm, Peilipallo jalustalla 20 cm, toimii paristoilla tai erillisellä virtalähteellä!
EUROLITE Loppu!!Mirror ball with base and motor 20cm, Peilipallo jalustalla 20 cm, toimii paristoilla tai erillisellä virtalähteellä!
EUROLITE Loppu!!Mirror ball with base and motor 20cm, Peilipallo jalustalla 20 cm, toimii paristoilla tai erillisellä virtalähteellä!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.