trussit.png
trussit & telineet & hissit (1163 kpl) -> osat & tarvikkeet trusseille & -> ikkeet trusseille & sekalaiset

ALUTRUSS Aluumiiniputki 4m, halkaisija 50mm.


Toimitus VAIN
24,90€
ALUTRUSS Aluumiiniputki 4m, halkaisija 5, discoland.fi
ALUTRUSS tno: 190142

Aluumiiniputki 4m, halkaisija 50mm. Aluminium tube 50mm 4m-length. Basic aluminum tube for special constructions


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3.8 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

64.00

norm. 76.00€

Lisätiedot
Aluminium tube 50mm 4m-length
Basic aluminum tube for special constructions


Features

- Extreme stability
- High-quality aluminum-tubes with 50 mm in diameter
- Easy installation
- Low weight
- Price is calculated by meter
- For exhibition and shop installers, discotheque and theatre installations


Technical specifications

Alloy: AlMgSi 0.5
Outer diameter: 50 mm
Strength: 2 mm
Inner diameter: 46 mm
Length: 4000 mm
Weight: 3.2 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

ALUTRUSS Aluumiiniputki 4m, halkaisija 50mm. Aluminium tube 50mm 4m-length. Basic aluminum tube for special constructions
ALUTRUSS Aluumiiniputki 4m, halkaisija 50mm. Aluminium tube 50mm 4m-length. Basic aluminum tube for special constructions

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.