Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2678 kpl) -> lamput/ polttimot -> UV-lamput / UV-putket

PHILIPS BLB 6 UV-loisteputki 6W 22cm (mustavalo).


Toimitus VAIN
9,90€
PHILIPS BLB 6 UV-loisteputki 6W 22cm (mu, discoland.fi
PHILIPS tno: 200736

BLB 6 UV-loisteputki 6W 22cm (mustavalo)


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.8 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

13.90

norm. 19.00€

Lisätiedot


•Countless numbers of application possibilities
•Already existing a good number of years, the "black light effect" is still fascinating: white textiles and objects as well as fluorescent material brightly flash up in darkness!
•Made in Europe

Tension: 44 V
Rating: 6 W
Socket: G-5
Life: 2000 h
Contact distance: 220 mm
Shipping weight: 0.02 kg
Ecodesign regulation: Yes
Special product: Not suitable for household room illumination
Purpose: Show effect lighting
EU energy labels printed on the carton may be wrong.
The correct energy efficiciency class is available from the manufacturer's system


An indispensable means of decoration.

Countless numbers of application possibilities.

Already existing a good number of years, the "black light effect" is still fascinating: white textiles and objects as well as fluorescent material brightly flash up in darkness!
Näytä enemmän ->

Kuvat

PHILIPS BLB 6 UV-loisteputki 6W 22cm (mustavalo)
PHILIPS BLB 6 UV-loisteputki 6W 22cm (mustavalo)

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.