laser.png
tarvikkeet (2330 kpl) -> johdot & kaapelit -> kaiutinkaapelit

POISTO OMNITRONIC Kaiutinkaapeli 15m 2x 4mm² Speakon-liittimillä naaras - naaras.


Toimitus VAIN
7,90€
POISTO OMNITRONIC Kaiutinkaapeli 15m 2x , discoland.fi
POISTO tno: 205052

OMNITRONIC Kaiutinkaapeli 15m 2x 4mm² Speakon-liittimillä naaras - naaras


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.9 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 2

Meidän hintamme!

49.00

norm. 59.00€

Lisätiedot


Shipping weight: 1.900 kg
Cable-length: 15 mNäytä enemmän ->

Kuvat

POISTO OMNITRONIC Kaiutinkaapeli 15m 2x 4mm² Speakon-liittimillä naaras - naaras
POISTO OMNITRONIC Kaiutinkaapeli 15m 2x 4mm² Speakon-liittimillä naaras - naaras
POISTO OMNITRONIC Kaiutinkaapeli 15m 2x 4mm² Speakon-liittimillä naaras - naaras

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.