banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2371 kpl) -> liittimet -> plugit

NEUTRIK NJ3FC6-BAG plugi naaras liitin lukittuva Professional locking 1/4" cable jack for secure in-line connections.


Toimitus VAIN
7,90€
NEUTRIK NJ3FC6-BAG plugi naaras liitin l, discoland.fi
NEUTRIK tno: 200847

NJ3FC6-BAG plugi naaras liitin lukittuva Professional locking 1/4" cable jack for secure in-line connections. Black metal...


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.6 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 3

Meidän hintamme!

9.70

norm. 11.00€

Lisätiedot


NJ3FC6-BAG

Professional locking 1/4" cable jack for secure in-line connections. Black metal housing, silver contacts, excellent cable protection

The 3 pole phone cable jack in-line version provides stable and secure connections where accidental disconnect or shock and vibration may occur. It latches with standard A-gauge mono or stereo plugs. Plug locks-in automatically when mating and unlocks only by pressing red release tab.
Features & Benefits

- Securely locking cable jack
- Mates with all mono and stereo plugs specified acc. EIA RS-453 (A-gauge)
- Metal shell makes it extremely robust and reliable
- Neutrik® cable retention and boot as on XLR connectors
- Solder terminals
- Colored boots available in 10 colors for color coding and markingNäytä enemmän ->

Kuvat

NEUTRIK NJ3FC6-BAG plugi naaras liitin lukittuva Professional locking 1/4
NEUTRIK NJ3FC6-BAG plugi naaras liitin lukittuva Professional locking 1/4

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.