ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> varaosat
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EUROPALMS LOPPU!!110cm Viuhkapalmu kookosparkkikuiturungolla, aidon oloinen tekokasvi.


Toimitus VAIN
9,90€
EUROPALMS LOPPU!!110cm Viuhkapalmu kooko, discoland.fi
EUROPALMS tno: 201209

LOPPU!!110cm Viuhkapalmu kookosparkkikuiturungolla, aidon oloinen tekokasvi. Luonnossa tälläinen palmu saattaa kasvaa jopa 20 metriseksi.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

50.00

norm. 80.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Europalms-logo

Quality makes the difference!

Fan palm, 110cm
Fan Palm with realistic palm fiber trunk


Features

- Trunk covered with palm fiber
- Delivered without pot
- Height 110 cm


Laadukkaat Europalms tuotteet kestävät käytössä ja ovat tyylikkään näköisiä

- Laaja valikoima tuotteita sivuillamme
- Erillinen Europalms tuotekuvasto saatavilla
- Tuotteita ei ole palosuojattu
- Palosuojaukseen saatavilla, katso Tuotteeseen tai pakettiin yhteensopivat/liittyvät tuotteet / Compatible products

HUOM!
Cemented pot tarkoittaa, että kasvi on valettu muoviseen istutusruukkuun!
Ei sisällä kukkaruukkua, jos siitä ei erikseen mainita!
Ruukku tilattava erikseen!


Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROPALMS LOPPU!!110cm Viuhkapalmu kookosparkkikuiturungolla, aidon oloinen tekokasvi. Luonnossa tälläinen palmu saattaa kasvaa jopa 20 metriseksi.
EUROPALMS LOPPU!!110cm Viuhkapalmu kookosparkkikuiturungolla, aidon oloinen tekokasvi. Luonnossa tälläinen palmu saattaa kasvaa jopa 20 metriseksi.
EUROPALMS LOPPU!!110cm Viuhkapalmu kookosparkkikuiturungolla, aidon oloinen tekokasvi. Luonnossa tälläinen palmu saattaa kasvaa jopa 20 metriseksi.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.