deco.png
decoraatio (1020 kpl) -> tekokasvit (pääryhmä) -> yksittäiset kasvit

EUROPALMS 160cm Jättipeikonlehti pinnoitetulla lehdillä, hyvin aidon oloinen, aitoja kasveja tavataan trooppisissa sad.


Toimitus VAIN
14,90€
EUROPALMS 160cm Jättipeikonlehti pinnoi, discoland.fi
EUROPALMS tno: 201455

160cm Jättipeikonlehti pinnoitetulla lehdillä, hyvin aidon oloinen, aitoja kasveja tavataan trooppisissa sademetsissä Etelä-Meksikosta Panamaan sijaitsevalla alueella. Luonnonvaraisena ne voivat kasvaa kymmenien metrien mittaiseksi, huonekasvina parin–kolmen metrin pituiseksi.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5.9 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

99.00

norm. 125.00€

Lisätiedot


Quality makes the difference!

Split philodendron Giant, 160cm
Natural-coated leaves, appears extremly realistic


Features

- Coated life-like leaves
- Latest technology of artificial trunks - not to be recognized
- Height 160 cm


Laadukkaat Europalms tuotteet kestävät käytössä ja ovat tyylikkään näköisiä

- Laaja valikoima tuotteita sivuillamme
- Erillinen Europalms tuotekuvasto saatavilla
- Tuotteita ei ole palosuojattu
- Palosuojaukseen saatavilla, katso Tuotteeseen tai pakettiin yhteensopivat/liittyvät tuotteet / Compatible products

HUOM!
Cemented pot tarkoittaa, että kasvi on valettu muoviseen istutusruukkuun!
Ei sisällä kukkaruukkua, jos siitä ei erikseen mainita!
Ruukku tilattava erikseen!


Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROPALMS 160cm Jättipeikonlehti pinnoitetulla lehdillä, hyvin aidon oloinen, aitoja kasveja tavataan trooppisissa sademetsissä Etelä-Meksikosta Panamaan sijaitsevalla alueella. Luonnonvaraisena ne voivat kasvaa kymmenien metrien mittaiseksi, huonekasvina parin–kolmen metrin pituiseksi.
EUROPALMS 160cm Jättipeikonlehti pinnoitetulla lehdillä, hyvin aidon oloinen, aitoja kasveja tavataan trooppisissa sademetsissä Etelä-Meksikosta Panamaan sijaitsevalla alueella. Luonnonvaraisena ne voivat kasvaa kymmenien metrien mittaiseksi, huonekasvina parin–kolmen metrin pituiseksi.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.