Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2677 kpl) -> erikoisefektit -> savukoneet ja nesteet

Sorry!
Tätä tuotetta saatavana rajoitetusti.
Kysy lisää myynnistä
Palaa etusivulle.
---
Limited availability. Please ask for further information here.
Back to main page.

EUROLITE Savutuoksu (frag), tuoksu sarja.


Toimitus VAIN
7,90€
EUROLITE Savutuoksu (frag), tuoksu sarja, discoland.fi
EUROLITE tno: 300160

Savutuoksu (frag), tuoksu sarja. 14kpl eri tuoksuja yhdessä paketissa. savutuoksu sekoitetaan savunesteesen. Sekoitussuhde: 1-purkki(20ml) 5-10 litraan savunestettä.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

55.00

norm. 72.00€

Lisätiedot

Jotain erilaista!

Todella hyvä tuoksusarja kaikkiin savunesteisiin, mnnn.....

The finishing touch for your fog

- Revaluation of your fog
- Dosage freely selectable
- Does not decrease the lifetime of your smoke machine
- One bottle of 20 ml is sufficient for 5 to 30 litres of smoke fluid.Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE Savutuoksu (frag), tuoksu sarja. 14kpl eri tuoksuja yhdessä paketissa. savutuoksu sekoitetaan savunesteesen. Sekoitussuhde: 1-purkki(20ml) 5-10 litraan savunestettä.
EUROLITE Savutuoksu (frag), tuoksu sarja. 14kpl eri tuoksuja yhdessä paketissa. savutuoksu sekoitetaan savunesteesen. Sekoitussuhde: 1-purkki(20ml) 5-10 litraan savunestettä.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.