trussit.png
trussit & telineet & hissit (1163 kpl) -> ripustuskoukut -> ripustuskoukut

EUROLITE TH-200 teatterikoukku 200 kg .


Toimitus VAIN
7,90€
EUROLITE TH-200 teatterikoukku 200 kg , discoland.fi
EUROLITE tno: 300314

TH-200 teatterikoukku 200 kg


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

35.00

norm. 46.00€

Lisätiedot


Theatre-hook

- Hook for installing projectors, lighting effects etc. via a trussing system
- For trussing systems with a tube diameter of 50 mm
- For the installation at horizontal and vertical truss
- Quick-lock-hook


Technical specifications

Max. load BGV C1 (8-fold) : 200 kg
Dimensions (LxWxH) : 200 x 110 x 40 mm
Weight : 0.6 kg
Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE TH-200 teatterikoukku 200 kg
EUROLITE TH-200 teatterikoukku 200 kg

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.