ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> valo
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EUROLITE Gobo projection adaptor for ML-64.


Toimitus VAIN
7,90€
EUROLITE Gobo projection adaptor for ML-, discoland.fi
EUROLITE tno: 300493

Gobo projection adaptor for ML-64


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

41.00

(ALV 0% 33.06)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Professional projection possibilities

- Black metal frame with two racks and two adjustable lenses
- Two 8mm holes for safety rope securing
- Gobos having 80 mm diameter can be used
- Image sharpness can be adjusted (0.20 to 20m) by the two lenses

Technical specifications

Frame size: 198 x 198mm
Gobo size: 80 mm
Measurements: 250 x 198 x 198 mm
Weight: 1.0 kg


Professional projection possibilities. Black metal frame with two racks and two adjustable lenses. Two 8mm holes for safety rope securing. Gobos having 80mm diameter can be used. Image sharpness can be adjusted (0.20 to 20m) by the two lenses
Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE Gobo projection adaptor for ML-64
EUROLITE Gobo projection adaptor for ML-64

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.