Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2670 kpl) -> valonheittimet & valaisimet -> uv-valaisimet

EUROLITE 60cm valaisinrunko yhdelle 60cm 18W:n UV-putkelle.


Toimitus VAIN
14,90€
EUROLITE 60cm valaisinrunko yhdelle 60cm, discoland.fi
EUROLITE tno: 300549

60cm valaisinrunko yhdelle 60cm 18W:n UV-putkelle. Heijastin taottu. Jämerä keikka- ja asennusverisio ammattimaiseen käyttöön. Suko virtapistoke valmiiksi asennettu.Mitat 660 x 140 x 25 mm sekä paino 2kg.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 4.2 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

70.00

norm. 92.00€

Lisätiedot
More performance

- With aluminum reflector
- Doubles the UV-light of the tube
- Concentrated UV-light
- Easy mounting
- For one 60 cm UV-tube
- Ready for connection via power cord with safety-plug
- Mounting bracket for installation on a truss system included

Technical specifications

Power supply: 230 V AC, 50 Hz ~
Power consumption: 75 W

Dimensions (LxWxH): 660 x 140 x 25 mm
Weight: 2 kg

Energy efficiency class:
Rated power: 0.00 W
Energy consumption: 0.00 kWh/1000h

Lamp: 1 x conventional, not included
Suitable for lamps with EEI A++ to G

HUOM!
Lamppu ostettava erikseen.
Katso: Tuotteeseen tai pakettiin yhteensopivat/liittyvät tuotteet / Compatible products


Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE 60cm valaisinrunko yhdelle 60cm 18W:n UV-putkelle. Heijastin taottu. Jämerä keikka- ja asennusverisio ammattimaiseen käyttöön. Suko virtapistoke valmiiksi asennettu.Mitat 660 x 140 x 25 mm sekä paino 2kg.
EUROLITE 60cm valaisinrunko yhdelle 60cm 18W:n UV-putkelle. Heijastin taottu. Jämerä keikka- ja asennusverisio ammattimaiseen käyttöön. Suko virtapistoke valmiiksi asennettu.Mitat 660 x 140 x 25 mm sekä paino 2kg.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.