Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2671 kpl) -> strobot -> tavalliset strobot

EUROLITE Disco Strobe 50, kaikkien aikojen myydyin strobe, 1- 10 välähdystä sekunnissa säädettävissä, kytke vain .


Toimitus VAIN
7,90€
EUROLITE Disco Strobe 50, kaikkien aikoj, discoland.fi
EUROLITE tno: 300767

Disco Strobe 50, kaikkien aikojen myydyin strobe, 1- 10 välähdystä sekunnissa säädettävissä, kytke vain virta niin valmiina.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.1 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

18.60

norm. 22.70€

Lisätiedot


- Pieni, mutta pippurinen Disco Strobe 50
- Näppärä kotiin tai bileiden piristäjäksi
- Sopii vain pimeisiin tai erittäin hämäriin tiloihin
- Ei ammattikäyttöön


Small and powerful

- Low weight
- Flashrate adjustable (1-10 flashes/sec.)
- Low price
- Smallest dimensions
- Perfect for decorations or party-rooms
- Flash-tube already installed
- With power-cord and Euro-plug
- Delivered in a sales-promoting 4-colour

Power supply: 230 V AC, 50 Hz ~
Power consumption: 25 W
Dimensions (LxWxH): 130 x 100 x 60 mm
Weight: 0.3 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE Disco Strobe 50, kaikkien aikojen myydyin strobe, 1- 10 välähdystä sekunnissa säädettävissä, kytke vain virta niin valmiina.
EUROLITE Disco Strobe 50, kaikkien aikojen myydyin strobe, 1- 10 välähdystä sekunnissa säädettävissä, kytke vain virta niin valmiina.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.