Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2678 kpl) -> strobot -> tavalliset strobot

EUROLITE Strobe B-22 kannalla, väri kirkas valkoinen.


Toimitus VAIN
7,90€
EUROLITE Strobe B-22 kannalla, väri kir, discoland.fi
EUROLITE tno: 300768

Strobe B-22 kannalla, väri kirkas valkoinen. Strobo lamppu automaatti välkkymisellä. Ei voi säätää. Kestoikä 2000000 välähdystä. Mitat 117 x 51 mm sekä paino 0,1kg.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

9.60

norm. 11.10€

Lisätiedot
•Perfect for party rooms or entrance areas of discos
•Just screw it in and let the party begin!

Power supply: 230 V AC, 50 Hz ~
Power consumption: 5 W
Flash-rate: 1-3 Hz
Lifetime: 2000000 Flashs
Dimensions (Lxd): 117 x 51 mm
Weight: 61 g
Shipping weight: 0.100 kg
Special product: Not suitable for household room illumination
Purpose: Show effect lighting


Great effect for a small price! Perfect for party rooms or entrance areas of discos. Just screw it in and let the party begin! Power supply: 230 V/50 Hz. Power consumption: 5 W . Flash-rate: 1-3 Hz. Weight: 61 g. Dimensions (Lxd): 117 x 51 mm
Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE Strobe B-22 kannalla, väri kirkas valkoinen. Strobo lamppu automaatti välkkymisellä. Ei voi säätää. Kestoikä 2000000 välähdystä. Mitat 117 x 51 mm sekä paino 0,1kg.
EUROLITE Strobe B-22 kannalla, väri kirkas valkoinen. Strobo lamppu automaatti välkkymisellä. Ei voi säätää. Kestoikä 2000000 välähdystä. Mitat 117 x 51 mm sekä paino 0,1kg.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.