banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3082 kpl) -> mikrofonit -> rummuille & lyömäsoittimille

OMNITRONIC DPM-1000 PRO Soitin ja rumpumikrofoni instrumentti kiinnikkeellä.


Toimitus VAIN
7,90€
OMNITRONIC DPM-1000 PRO Soitin ja rumpum, discoland.fi
OMNITRONIC tno: 207312

DPM-1000 PRO Soitin ja rumpumikrofoni instrumentti kiinnikkeellä. Pienikokoinen kondensaattori mikrofoni vain 160gr. vaatii Phantom virran 9-52V.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 4.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

75.00

norm. 89.00€

Lisätiedot
DPM-1000 PRO instrument mic
Condenser microphone for drums and percussion)


Features

- Rugged condenser microphone for pick-up of wind instruments, drums, and percussions
- Ideal for studio recording and live applications
- Miniature gooseneck, can be turned by 230° and allows for optimum adjustments
- Cardioid pickup pattern for effective feedback elimination
- Special shock-absorbing cartridge support
- Balanced XLR output
- Requires +48 V phantom power
- Incl. windshield
- Supplied in stable transport box
- Excellent quality at a low price


Technical specifications

Type: Condenser
Directivity pattern: Cardioid

Frequency range: 50 Hz - 18 kHz
Impedance: 220 ohms
Sensitivity: -64 dB

Max. SPL: 130 dB
Phantom power: 9-52 V DC

Connection: cable with 3-pin XLR plug, balanced
Weight: 160 g


Näytä enemmän ->

Kuvat

OMNITRONIC DPM-1000 PRO Soitin ja rumpumikrofoni instrumentti kiinnikkeellä. Pienikokoinen kondensaattori mikrofoni vain 160gr. vaatii Phantom virran 9-52V.
OMNITRONIC DPM-1000 PRO Soitin ja rumpumikrofoni instrumentti kiinnikkeellä. Pienikokoinen kondensaattori mikrofoni vain 160gr. vaatii Phantom virran 9-52V.
OMNITRONIC DPM-1000 PRO Soitin ja rumpumikrofoni instrumentti kiinnikkeellä. Pienikokoinen kondensaattori mikrofoni vain 160gr. vaatii Phantom virran 9-52V.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.