ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

FUTURELIGHT DCR-256 DMX-Recorder DMX Ohjain-Tallennin.


Toimitus VAIN
7,90€
FUTURELIGHT DCR-256 DMX-Recorder DMX Ohj, discoland.fi
FUTURELIGHT tno: 17032

DCR-256 DMX-Recorder DMX Ohjain-Tallennin. Voit tehdä ohjelmat millä tahansa DMX ohjaimella. Tallenna recorderiin ja toista helposti. Yksinkertaista valo ohjelmien toistoa. Mitat 192 x 172 x 32 mm 1,0kg.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.2 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

199.00

norm. 221.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


DCR-256 DMX-Recorder, DMX Ohjain/ Tallennin, 256 channels, 9 macros with up to 9 chasers, 32 chasers with up to 56 scenes

DMX tallennin:

- Voit tehdä ohjelmat millä tahansa DMX ohjaimella
- Tallenna recorderiin ja toista helposti
- Tksinkertaista valo ohjelmien toistoa

DCR-256 DMX-Recorder, 256 channels, 9 macros with up to 9 chasers, 32 chasers with up to 56 scenes
- DMX-Recorder for 256 channels
- 9 macros with up to 9 chasers
- 32 chasers with up to 56 scenes
- Sound-control via built-in mic
- Ideal for rentals

- Power supply: 9 V DC, 1 A
- Power consumption: 9 W
- Sound-control: via built-in microphone
- Dimensions: 192 x 172 x 32 mm
- Weight: 1 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

FUTURELIGHT DCR-256 DMX-Recorder DMX Ohjain-Tallennin. Voit tehdä ohjelmat millä tahansa DMX ohjaimella. Tallenna recorderiin ja toista helposti. Yksinkertaista valo ohjelmien toistoa. Mitat 192 x 172 x 32 mm 1,0kg.
FUTURELIGHT DCR-256 DMX-Recorder DMX Ohjain-Tallennin. Voit tehdä ohjelmat millä tahansa DMX ohjaimella. Tallenna recorderiin ja toista helposti. Yksinkertaista valo ohjelmien toistoa. Mitat 192 x 172 x 32 mm 1,0kg.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.