Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2678 kpl) -> peilipallot & peilisylinterit -> tarvikkeet

EUROLITE Karabiini lukko peilipallon ketjulle, Screw-on carabine 5mm f.


Toimitus VAIN
7,90€
EUROLITE Karabiini lukko peilipallon ket, discoland.fi
EUROLITE tno: 207434

Karabiini lukko peilipallon ketjulle, Screw-on carabine 5mm f. mirrorball up to 55cm


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.3 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

4.20

norm. 11.00€

Lisätiedot


Screw-on carabine
- For a safe installation of your mirror ball
- 5 mm
- Suitable for installing mirror balls up to a maximum diameter of 50 cmNäytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE Karabiini lukko peilipallon ketjulle, Screw-on carabine 5mm f. mirrorball up to 55cm
EUROLITE Karabiini lukko peilipallon ketjulle, Screw-on carabine 5mm f. mirrorball up to 55cm

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.