ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> esitys
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SMS Projektori sovite, LCD/DLP projektoreille, yleismalli!.


Toimitus VAIN
19,90€
SMS Projektori sovite, LCD/DLP projektor, discoland.fi
SMS tno: 407075

Projektori sovite, LCD/DLP projektoreille, yleismalli!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3.8 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

63.00

(ALV 0% 50.81)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Sovite projektorin kiinnittämiseen SMS Aero kattotelineeseen

Tuotekoodi: AE010251
Valmistaja: SMS
Väri: Hopea
Valmistajan linkki: http://www.smartmediasolutions.se
Lisätiedot: Erinomainen UniSlide kiinnitysmekanismi sopii suurimpaan osaan LCD/DLP projektoreista. Yhteensopivuuden voi tarkastaa valmistajan kotisivuilta.Näytä enemmän ->

Kuvat

SMS Projektori sovite, LCD/DLP projektoreille, yleismalli!
SMS Projektori sovite, LCD/DLP projektoreille, yleismalli!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.