ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> esitys
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

3M VALKOKANGAS 3M WS150 VALKOKANGAS 150 X 150 CM .


Toimitus VAIN
14,90€
3M VALKOKANGAS 3M WS150 VALKOKANGAS 150 , discoland.fi
3M tno: 11038

VALKOKANGAS 3M WS150 VALKOKANGAS 150 X 150 CM


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 6.1 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Vain!

101.00

(ALV 0% 81.45)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


3M WS150 VALKOKANGAS 150 X 150 CM
Valkokangas kiinnitetään joko seinään tai kattoon. Helppokäyttöinen kangas, jossa ainutlaatuinen kallistusmekaniikka: säätömahdollisuus 0-15 astetta. Takana oleva pingotin varmistaa heijastuspinnan tasaisuuden.Näytä enemmän ->

Kuvat

3M VALKOKANGAS 3M WS150 VALKOKANGAS 150 X 150 CM
3M VALKOKANGAS 3M WS150 VALKOKANGAS 150 X 150 CM

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.