ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MONACOR SP-380PA 15"PA basso kaiutin, soveltuu monee käyttöön, jopa avoimeen seinäkiinnitykseen autoon.


Toimitus VAIN
7,90€
MONACOR SP-380PA 15
MONACOR tno: 408546

SP-380PA 15"PA basso kaiutin, soveltuu monee käyttöön, jopa avoimeen seinäkiinnitykseen autoon. Tehonkesto 500W MAX, impedanssi 8ohm sekä paino 4,7kg.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 8.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

144.00

norm. 191.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

LisätiedotThe classic size for all applications up to free air car HiFi (parallel arrangement).


Technical Facts Speakers


Impedance (Z) 8ohm

Resonant frequency (fs) 38Hz

Max. frequency range f3-3,500Hz

Music power 500WMAX

Power rating (P) 250WRMS

SPL (1W/1m) 96dB

Magnet weight 50oz.

Mounting cutout Ø 353mm

Mounting depth 149mm

Dimensions Ø 390mm

Weight 4.7kgNäytä enemmän ->

Kuvat

MONACOR SP-380PA 15
MONACOR SP-380PA 15
MONACOR SP-380PA 15
MONACOR SP-380PA 15

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.