ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MONACOR POISTUNUT TUOTE.


Toimitus VAIN
7,90€
MONACOR POISTUNUT TUOTE................., discoland.fi
MONACOR tno: 207681

POISTUNUT TUOTE......................................... KSN-1005 Piezo tweeters 4ohm system 300W, 8ohm system 150W


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.5 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

9.10

(ALV 0% 7.34)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

LisätiedotKSN-1005: with horn front attachment for front mounting
KSN-1001: with horn front attachment for rear mounting


Technical Facts Speakers


Frequency range 4000-20,000Hz

Max. voltage 35V~

Music power

4ohm system 300W

8ohm system 150W

SPL (2.83V/1m) 94dB

Radiation angle (vert./hor.) -

Impedance/1kHz > 1000ohm

Mounting cutout 78mm

Mounting depth 70mm

Dimensions 85x85mm

Weight 60gNäytä enemmän ->

Kuvat

MONACOR POISTUNUT TUOTE......................................... KSN-1005 Piezo tweeters 4ohm system  300W, 8ohm system  150W
MONACOR POISTUNUT TUOTE......................................... KSN-1005 Piezo tweeters 4ohm system  300W, 8ohm system  150W

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.