ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> valo
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EUROLITE Icy 4 color ropelight 3m with controller.


Toimitus VAIN
9,90€
EUROLITE Icy 4 color ropelight 3m with c, discoland.fi
EUROLITE tno: 207703

Icy 4 color ropelight 3m with controller


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

17.10

(ALV 0% 13.79)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

LisätiedotEye-catcher in ICE-design

- Four channels
- With the controller, included in delivery, extraordinary effects can be generated, such as e. g. slow or fast flashing of all bulbs, static effect, rope light flashing, pulsating flashing, flash effect etc.
- Countless possibilities to use them, such as e. g. window dressing, characters, party-room decoration, on fairs for product presentation etc.
- Different programs increase attractivity
- 3 m rope light: 40 bulbs
- Colour of bulbs: red, yellow, green, blue

Power supply: 230 V/50 Hz
Power consumption: 46 W
Number of bulbs: 40
Length: 3 m
Weight: 0.5 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE Icy 4 color ropelight 3m with controller
EUROLITE Icy 4 color ropelight 3m with controller
EUROLITE Icy 4 color ropelight 3m with controller

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.