ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PHILIPS SBCRU760/00 Yleiskauko-ohjain 6- laitetta.


Toimitus VAIN
7,90€
PHILIPS SBCRU760/00  Yleiskauko-ohjain 6, discoland.fi
PHILIPS tno: 304008

SBCRU760/00 Yleiskauko-ohjain 6- laitetta


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.9 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

49.00

(ALV 0% 39.52)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Tämän yleiskauko-ohjaimen tekniikka ja muotoilu ovat omaa luokkaansa.
Yksi ohjain kaikkiin laitteisiin, kaikkiin merkkeihin, eli kyseessä on 6 laitteen kauko-ohjain: TV, videot, vastaanotin, DV, CD ja vahvistin ja se on heti valmis käytettäväksi Philips-laitteiden kanssa.
Oppimisominaisuus kopioi muiden kauko-ohjaimien toimintoja.
Merkkivalo vilkkuu, kun paristojen virta on vähissä.
Laite on myös helppo ottaa käyttöön, siinä on laitemerkkien automaattinen haku ja kauko-ohjaimen määritys suoraan syöttämällä koodi.
Yleiskauko-ohjaimen puhelinneuvonnasta saa tukea ja neuvoja ja myös URC-tukipalvelu Internet-sivuston kautta.Näytä enemmän ->

Kuvat

PHILIPS SBCRU760/00  Yleiskauko-ohjain 6- laitetta
PHILIPS SBCRU760/00  Yleiskauko-ohjain 6- laitetta

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.