ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PHILIPS AE2160/00C Matkaradio.


Toimitus VAIN
7,90€
PHILIPS AE2160/00C Matkaradio, discoland.fi
PHILIPS tno: 304034

AE2160/00C Matkaradio


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

29.00

norm. 38.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Kannettava radio, joka toimii verkkovirralla ja paristoilla. Toistoaika paristoilla 300 h. Radiossa selkeät säätimet, joiden avulla voit vaihtaa kanavaa, sekä säätää äänensävyä ja -voimakkuutta nopeasti. Pehmeä siniharmaa väri sopii hyvin kaikkiin tiloihin. Voit kuunnella radiota myös kuulokkeilla

Ominaisuus Arvo
TUOTEKOODI AE2160/00C
VALMISTAJAN KOODI AE2160/00C
EAN-KOODI
VALMISTAJA PHILIPS
TUOTERYHMÄ HIFI / AUDIO
SUOSITELTAVA KÄYTTÖMAA Suomi
KOKO ( K x L x S cm) 13.5 x 21 x 7.8
LIITÄNNÄT AUDIO Kuuloke
LISÄOMINAISUUDET Mono radio Tone Headphone connection
NETTOPAINO (kg) 0.520
VIRITIN AM,FM,
LIITÄNNÄT Headphone output
Power output
NETTOPAINO (g) 520
VÄRI HopeaNäytä enemmän ->

Kuvat

PHILIPS AE2160/00C Matkaradio
PHILIPS AE2160/00C Matkaradio

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.