ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

BEHRINGER ULTRAPATCH PRO PX2000, 48-Point Switchable Patchbay with 4 Modes .


Toimitus VAIN
7,90€
BEHRINGER ULTRAPATCH PRO PX2000, 48-Poin, discoland.fi
BEHRINGER tno: 304481

ULTRAPATCH PRO PX2000, 48-Point Switchable Patchbay with 4 Modes


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 4.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

71.00

(ALV 0% 57.26)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


The ULTRAPATCH PRO was conceived to offer the reliability and flexibility you need to connect your entire studio in a clear, orderly fashion. It can also be a godsend in more extensive live setups. With its four modes, easily selectable via topside switches, the PX2000's 24 jack pairs can operate in parallel, half normalized, normalized or open mode.

- Completely outfitted 48-point patchbay with high-quality phone jacks
- Four modes, easily selectable per jack pair via topside switches
- Parallel mode interconnects all terminals of the jack pair (front and rear)
- Half-normalled mode interconnects the two rear jacks of t
he pair
- Normalled mode is identical to half-normalled mode, except that inserting a plug into a front jack interrupts the connection of the rear jacks
- Open mode interconnects each front jack with its corresponding rear jackNäytä enemmän ->

Kuvat

BEHRINGER ULTRAPATCH PRO PX2000, 48-Point Switchable Patchbay with 4 Modes
BEHRINGER ULTRAPATCH PRO PX2000, 48-Point Switchable Patchbay with 4 Modes

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.