ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

BEHRINGER SUPER-X PRO CX2310 analoginen 2-tie stereojakari.


Toimitus VAIN
7,90€
BEHRINGER SUPER-X PRO CX2310 analoginen , discoland.fi
BEHRINGER tno: 304488

SUPER-X PRO CX2310 analoginen 2-tie stereojakari. Erittäin toimiva, yksinkertainen käyttää balansoiduilla tuloilla/lähdöillä. CX2310 on varustettu myös erillisellä säädettävällä subwoofer-lähdöllä (10 Hz - 235 Hz)


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

89.00

norm. 119.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot
Behringer jakosuodin, 2310 2-tie.

•Malli: 1892
•Lähetyspaino: 6kg
•Valmistaja: BEHRINGER


BEHRINGER SUPER-X PRO CX2310 analoginen 2-tie stereojakari. Erittäin toimiva, yksinkertainen käyttää.
Like the CX3400, the CX2310 offers absolute precision, state-of-the-art circuitry, professional components, ultra low-noise op amps, fully balanced in and outputs and intuitive operation. In addition to full-fledged 2-way stereo/3-way mono operation, the CX2310 features a separately adjustable subwoofer output, giving you an extra low-frequency band.- 24 dB/octave, state-variable Linkwitz-Riley filters for precise frequency separation
- Absolutely flat summed amplitude response, zero phase difference
- Individual output level and mute per band
- Phase reverse switch per output
- Switchable 25 Hz subsonic filter on each input for low-frequency driver protection
- "Sum" function provides low-level mono output for subwoofer operation
- Shielded toroidal mains transformer for minimal noise interferenceNäytä enemmän ->

Kuvat

BEHRINGER SUPER-X PRO CX2310 analoginen 2-tie stereojakari. Erittäin toimiva, yksinkertainen käyttää balansoiduilla tuloilla/lähdöillä. CX2310 on varustettu myös erillisellä säädettävällä subwoofer-lähdöllä (10 Hz - 235 Hz)
BEHRINGER SUPER-X PRO CX2310 analoginen 2-tie stereojakari. Erittäin toimiva, yksinkertainen käyttää balansoiduilla tuloilla/lähdöillä. CX2310 on varustettu myös erillisellä säädettävällä subwoofer-lähdöllä (10 Hz - 235 Hz)

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.