ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

BEHRINGER POISTUNUT.


Toimitus VAIN
7,90€
BEHRINGER POISTUNUT...TUOTE...HPS3000, H, discoland.fi
BEHRINGER tno: 304506

POISTUNUT...TUOTE...HPS3000, High-Performance Studio Headphones


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.9 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

31.00

(ALV 0% 25.00)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


The HPS3000 high-performance studio headphones feature superb frequency response meeting the high demands of professional studio users. Additional features include a high-efficiency cobalt capsule, high dynamic headroom, single-sided oxygen-free copper cord and optimized oval-shaped ear cups with ultra-rugged headband construction. You get ultra-wide frequency response, high-definition bass and super-transparent highs.

- Ultra-wide frequency response
- High-definition bass and super-transparent highs
- Ultra-wide dynamic range
- High-efficiency cobalt capsule
- Single-sided cord with oxygen-free copper wires
- Opti
mized oval-shaped ear cups
- Ultra-rugged headband construction
Technical data
- Capsule diameter: 40 mm
- Frequency response: 20 Hz - 20 kHz
- Max. power handling: 100 mW
- Impedance: 64 Ohm
- Sensitivity: 110 dB @ 1 kHz
- Cord length: 2.0 m
- Connector: 1/4" TRS stereo jackNäytä enemmän ->

Kuvat

BEHRINGER POISTUNUT...TUOTE...HPS3000, High-Performance Studio Headphones
BEHRINGER POISTUNUT...TUOTE...HPS3000, High-Performance Studio Headphones

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.