ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

BEHRINGER POISTUNUT.


Toimitus VAIN
7,90€
BEHRINGER POISTUNUT...TUOTE...HPX2000, H, discoland.fi
BEHRINGER tno: 304507

POISTUNUT...TUOTE...HPX2000, High-Definition DJ Headphones


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.9 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Vain!

31.00

(ALV 0% 25.00)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


The HPX2000 high-definition DJ headphones are high-quality DJ headphones for demanding users in home and live applications. Their superb frequency response, high-efficiency cobalt capsule and single-sided oxygen-free copper cord promise uncompromising performance. You get high-definition bass and super-transparent highs, and ultra-high dynamic range. There are flexible turnable and foldable round-shaped ear cups with ultra-rugged headband construction.

- High-definition bass and super-transparent highs
- Ultra-high dynamic range
- High-efficiency cobalt capsule
- Single-sided cord with oxygen-free copper wires
- Rotati
ng, reversible round-shaped ear cups
- Ultra-rugged headband construction
Technical data
- Capsule diameter: 40 mm
- Frequency response: 20 Hz - 20 kHz
- Max. power handling: 100 mW
- Impedance: 64 Ohm
- Sensitivity: 110 dB @ 1 kHz
- Cord length: 2.0 m
- Connector: 1/4" TRS stereo jackNäytä enemmän ->

Kuvat

BEHRINGER POISTUNUT...TUOTE...HPX2000, High-Definition DJ Headphones
BEHRINGER POISTUNUT...TUOTE...HPX2000, High-Definition DJ Headphones

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.