ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SPL Poisto: PRO 1202 2x120W autovahvistin.


Toimitus VAIN
7,90€
SPL Poisto: PRO 1202 2x120W autovahvisti, discoland.fi
SPL tno: 308230

Poisto: PRO 1202 2x120W autovahvistin


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.1 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

151.00

(ALV 0% 121.77)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Poistotuotteissa Ei Postiennakkoa!!

Vain nouto, verkkomaksu, tai ennakkomaksu!


SPL PRO 1202

SPL PRO:n uuden, tehokkaamman autovahvistinsarjan järeämpi kaksikanavainen malli. RMS tehot 2x 120Wattia (4ohmia), 2x 200Wattia (2ohmia), sillattuna vahvistin antaa RMS tehoa neljän ohmin kuormaan 1x 400Wattia !!! Taajuusalue 10Hz-20kHz. Sisäänrakennetut portaattomasti säädettävällä jakotaajuudella olevat jakosuotimet, ylipäästö (40Hz-300Hz), alipäästö (40Hz-300Hz). Bassokorostin 0/+6/+12dB (45Hz). Sisäänmenoherkkyyden säätö (100mV-4V). RCA-sekä kaiutintasoiset sisäänmenot. Kullatu
t RCA-ja kaiutinliitännät. RCA-Linjaulostulo. Vahvistimen äärimitat: Leveys 396, syvyys 245mm ja korkeus 65mm. Vahvistimen päädyissä irroitettavat, kromatut suojapalat. Suomenkieliset asennus/käyttöohjeet, vuoden takuu.Näytä enemmän ->

Kuvat

SPL Poisto: PRO 1202 2x120W autovahvistin
SPL Poisto: PRO 1202 2x120W autovahvistin

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.