ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

CALIBER POISTUNUT TUOTE.


Toimitus VAIN
7,90€
CALIBER POISTUNUT TUOTE..........BC-212 , discoland.fi
CALIBER tno: 308291

POISTUNUT TUOTE..........BC-212 2 x 48 L reflexikotelo 2 x 12" päällystetty


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.6 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Vain!

193.00

(ALV 0% 155.65)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot



CALIBER BC-212 KOTELO

MITAT: Leveys 93cm, korkeus 40cm, alasyvyys 33cm, yläsyvyys 13cm. Väliseinällä. Tummanharmaa mattopäällystys, kahdella 12" reiällä + terminaalit. Puumateriaali MDF.



Näytä enemmän ->

Kuvat

CALIBER POISTUNUT TUOTE..........BC-212 2 x 48 L reflexikotelo 2 x 12
CALIBER POISTUNUT TUOTE..........BC-212 2 x 48 L reflexikotelo 2 x 12

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.