ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> esitys
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SPECTRAL POISTUNUT.


Toimitus VAIN
7,90€
SPECTRAL POISTUNUT...TUOTE...BS-58 kaiut, discoland.fi
SPECTRAL tno: 308386

POISTUNUT...TUOTE...BS-58 kaiutinjalusta 58 cm


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.9 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

181.00

(ALV 0% 145.97)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

LisätiedotSPECTRAL BS-58

Erittäin laadukas, tyylikäs ja viimeistelty saksalaisvalmisteinen kaiutinjalusta. Tukeva lasialusta (Lasin vahvuus 10mm, Levyn mitat: Syvyys 30cm leveys 25), pohjassa "kumitassut", pyöreä alumiiniputki, joka on mahdollista täyttää esim. hienolla hiekalla (Mukana tulee putken sisälle sopiva muovipussi, johon hiekka voidaan kaataa). Päälilevyn mitat 15cm x 17cm. Koko jalustan korkeus 58cm. Hinta/pari.Näytä enemmän ->

Kuvat

SPECTRAL POISTUNUT...TUOTE...BS-58 kaiutinjalusta 58 cm
SPECTRAL POISTUNUT...TUOTE...BS-58 kaiutinjalusta 58 cm

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.