ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

CALIBER BC-112NB 12" subwoofer + kotelo.


Toimitus VAIN
7,90€
CALIBER BC-112NB 12
CALIBER tno: 308427

BC-112NB 12" subwoofer + kotelo


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.3 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

202.00

(ALV 0% 162.90)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

LisätiedotCALIBER BC-112NB

Erittäin näyttävä Caliberin subwoofer + koteloyhdistelmä. 12" elementin tehonkesto 180 W rms, kotelo band-bass periaatteella tehty, pleksi-ikkuna, peilit ja punainen neonvalo, joka välkkyy joko musiikin tahdissa (mikrofoni ohjausyksikössä, joka reagoi ääniin), tai palaa koko ajan, valon voi haluttaessa myös kytkeä pois päältä, kaikki tämä hoituu mukana tulevan ohjausyksikön kautta. Kotelon mitat: Leveys 435 m, korkeus 395 mm, syvyys 360 mm... (HUOM! kuva on BC-110NB:stä, mutta ulkonäkö on sama, koko eri).Näytä enemmän ->

Kuvat

CALIBER BC-112NB 12
CALIBER BC-112NB 12

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.