ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

TECHNICS RP-DH 1200, huippuluokan dj kuuloke, Sisääntulo teho 3500mW!.


Toimitus VAIN
7,90€
TECHNICS RP-DH 1200, huippuluokan dj kuu, discoland.fi
TECHNICS tno: 213570

RP-DH 1200, huippuluokan dj kuuloke, Sisääntulo teho 3500mW!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.3 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Vain!

171.00

(ALV 0% 137.90)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Technics RP series professional DJ headphones are built with pro club-use in mind. The RP-DH1200 are the new generation headphones for CD DJ. Best possible frequency response and design, specifically for DJ use, mean that these phones will stand the most rigorous of audio and durability tests in today's club environment.


RP-DH1200
Technical Specification

Large 50mm diameter driver units
High input power (3500mW)
Swivel mechanism for free-style listening
Removable cable for easy carrying and storage
Frequency response 5Hz-30kHz
Näytä enemmän ->

Kuvat

TECHNICS RP-DH 1200, huippuluokan dj kuuloke, Sisääntulo teho 3500mW!
TECHNICS RP-DH 1200, huippuluokan dj kuuloke, Sisääntulo teho 3500mW!
TECHNICS RP-DH 1200, huippuluokan dj kuuloke, Sisääntulo teho 3500mW!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.