ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

STANTON POISTUNUT TUOTE.


Toimitus VAIN
7,90€
STANTON POISTUNUT TUOTE..500 E MK II ä, discoland.fi
STANTON tno: 210331

POISTUNUT TUOTE..500 E MK II äänirasia broadcast-käyttöön


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3.2 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

54.00

(ALV 0% 43.55)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

LisätiedotSTANTON 500 E MK II äänirasia broadcast-käyttöön

äänirasia broadcast-käyttöön. Elliptinen neula.

The 500 E MK II is a great cartridge for listeners who want enjoy high fidelity sound on a budget. By coupling the 500 series design with an elliptical stylus, this needle will provide crystal clear sound without putting a hole in your pocket.


- Frequency Response 10 to 22kHz
- Output @ 1kHz: 3.0mV
- Channel Separation @ 1 kHz: 35dB
- Channel Balance @ 1 kHz: within 2dB
- Tracking Force: 1 to 2 grams
- Stylus Tip: Elliptical 0.4 x 0.7 mil
- DC Resistance: 535 ohms
-
Näytä enemmän ->

Kuvat

STANTON POISTUNUT TUOTE..500 E MK II äänirasia broadcast-käyttöön
STANTON POISTUNUT TUOTE..500 E MK II äänirasia broadcast-käyttöön

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.