ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

STANTON POISTUNUT TUOTE.


Toimitus VAIN
7,90€
STANTON POISTUNUT TUOTE..520 SK scratch-, discoland.fi
STANTON tno: 210334

POISTUNUT TUOTE..520 SK scratch-äänirasia


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3.1 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

51.00

(ALV 0% 41.13)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

LisätiedotSTANTON 520 SK scratch-äänirasia

Scratch -äänirasia. DJ Craze Signature -malli. Pyöreä neula. Krominvärinen.

The newest addition to the renown 500 series. DJ Craze, DMC world Champion 3 years running, has selected this cartridge as the all time best competition cartridge. The sturdy suspension couples the thick wall cantilever to allow for high tracking forces and the grounded cartridge body minimizes hum and delivers great quality sound.- Frequency Response 20 to 17 kHz
- Output 1kHz: 6.0mV
- Channel Separation 1 kHz: 27dB
- Channel Balance 1 kHz: within 2 dB
- Tracking Force: 2 to 5 grams
- Stylus Tip: Spherical .7 mil Special High Polish
- DC Resistance: 535 Ohm
Näytä enemmän ->

Kuvat

STANTON POISTUNUT TUOTE..520 SK scratch-äänirasia
STANTON POISTUNUT TUOTE..520 SK scratch-äänirasia

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.