ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SHURE MCC-Cartridge Carrying Case, vesitiivis kuljetuskotelo kahdelle äänirasialle.


Toimitus VAIN
7,90€
SHURE MCC-Cartridge Carrying Case, vesit, discoland.fi
SHURE tno: 308615

MCC-Cartridge Carrying Case, vesitiivis kuljetuskotelo kahdelle äänirasialle


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.5 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

41.00

(ALV 0% 33.06)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

LisätiedotMCC-Cartridge Carrying Case, vesitiivis kuljetuskotelo kahdelle äänirasialle

This year marks the debut of the MCC specialized crush-proof, water-proof, DJ-proof, Shure Cartridge Carry Case that will securely hold four cartridges. Even better, our own Bill Needlz proved that you can drive your car over it without destroying it (although we do NOT suggest it).Näytä enemmän ->

Kuvat

SHURE MCC-Cartridge Carrying Case, vesitiivis kuljetuskotelo kahdelle äänirasialle
SHURE MCC-Cartridge Carrying Case, vesitiivis kuljetuskotelo kahdelle äänirasialle

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.